bloglovin

VARIT MED EMMA

Idag efter skolan så for jag direkt till Emma, vi satt bara och såg film. Det var IT den var ganska bra men tråkig då och då. Jag har tänkt se den ganska länge och nu blev det. Jag har inte mycket att säga. Jag har faktiskt tänkt börja Illustrera så jag kan ju lägga ut på bloggen när jag blir klar (om jag blir klar och om den ens kan visas!) :3
2,5/5
Sarah ♥

DÅLIG UPPDATERING GÅNGER 200 ?

Jag vet att jag inte har uppdaterat men det är för att jag är sjuk, jag skrev ju om det i mitt förra inlägg. Igår så var jag halvt döende. Idag mår jag lite bättre men inte bra. Det ända jag har gjort dom 2 senaste dagarna är:
Kollat på hela först säsongen av Cougar Town
Säsong 8 av Family Guy
American Pie Band Camp
Mean Girls
Och sovit.
Eller har också typ ätit för mycket godis!

Mycket intressant inlägg.
Sarah ♥

SJUK IGEN...

Inatt så har jag typ haft feber, det är inte kul. Jag vaknade av att jag inte mådde bra men somnade om. Sen när mamma kom och väckte mig så sa jag att jag inte mådde bra och att jag antagligen har haft feber. Det blev alltså att stanna hemma från skolan, så blir det imorgon också.
Sarah ♥

VÅRDCENTRALEN

Jag har ju varit hemma från skolan idag också. Klockan 12.30 så tog jag bussen till sjukhuset och gick till mammas jobb. Vi gick då till vårdcentralen för att nån skulle titta på mina knän som jag har problem i. Hon undersökte mina knän. Efter det så fick jag vänta ett tag så skulle jag ta några blodprov. Det tog typ 5 minuter och sen tog jag bussen hem. Jag ska också få en tid för att röntga mina knän, det blir kanske om 1-2 veckor. Jag kanske måste börja gå till en sjukgymnast. Det är inte kul att ha problem i knäet!
Direkt från jag kom hem, nu är det typ blått och det är ömt när man rör där!
Sarah ♥

:3

Jag är typ förkyld. Jag var inte på skolan länge idag, jag var bara där tills första rasten. Jag tog bussen hem för att jag inte mådde riktigt bra. Jag mår lite bättre nu men jag vet inte om jag har feber ännu. Jag får se vad mamma säger, om det bli skola eller inte.
Bild från Turkiet 2010. Foto: Josefine På bilden: Jag Kamera: Nikon D5000 ©

Sarah ♥

SOLSIDAN

Nu sitter jag och kollar på Solsidan, det är ju typ en av dom bästa svenska serierna!
Jag mår inte så jätte bra och jag hoppas att jag inte blir förkyld, det känns som att jag var förkyld nyss. Det är säkert Olivia som har smittat mig, inte ok!
Sarah ♥

SUNSHINE

Idag när jag vaknade så lyste solen jätte mycket och jag tänkte att jag verkligen måste ut och fota så jag tog på min kläder och tog kameran i handen. Bra bilder blev det!
Sen så kom Alma och då gick vi och fotade ännu mer. Då blev det också bra bilder. Nu har Emma också kommit så vi sitter och spelar Super Mario Galaxy 2 eller det är Alma som sitter och spelar och jag och Emme kollar bara på.
Canon EOS 500D- Canon EFS 18-55mm

Sarah ♥

FRIDAY

Idag är det äntligen fredag eller det är ju inte så länge kvar av fredagen. Jag har varit med Emma typ hela dagen. Hon for hem och åt och sen så kom hon hit igen och hon gör för kanske in timme sen. Vi har typ bara spelat Wii och suttit vid datorn. Jag är stolt över att jag har kommit till World 4 i Super Mario Galaxy 2.
Sarah ♥

VARFÖR JAG INTE BLOGGAR SÅ BRA PÅ VECKAN

Jag vet att jag inte skriver på min blogg varje dag i veckan men det är för att jag är trött när jag kommer hem från skolan. Då blir det också läxa och efter det tv typ. Jag hinner och orkar alltså inte blogga varje dag.
Sarah ♥

Lovar att det ska bli bättre uppdatering till helgen!

MIN VÄG HEM FRÅN SKOLAN!

Jag hade ju jätte kul när jag skulle hem från skolan idag, det började med att jag inte sa åt min lärare att jag var tvungen att gå till bussen för vi slutade typ 13.38 och då tänkte jag ju att jag hinner med bussen som går 13.41. Jag tog då snabbt på mig mina ytter kläder och började springa. Jag orkade verkligen inte gå den vanliga vägen för den tar mycket längre så jag springer ut mot vägen och precis när jag kommer ut dit så åker bussen förbi mig. Jag kan ju säga att inte var det minsta glad, gud var sur jag vart. Jag typ sprang lite efter den och vinkade för att den skulle se mig men så blev det inte. Jag började gå hem och mina skor var helt blöta. När jag kom till typ Manhem (högstadie skolan här i Kalix) så var det inte så långt till mammas jobb så jag ringde henne och sa att jag kommer. När jag kom fram så hade jag så förskräckligt ont i mina fötter. Sen så har jag ju problem med mitt knä också. Det var alltså min dag. Mycket kul var den ju! Det kan jag lova (inte)...
Okej, nu ska jag sluta babbla, jag hoppas i alla fall att ni hade en bra dag och bra när ni skulle hem från skolan!

Sarah ♥

TOP MODEL 15

Nu har jag nyss suttit och kollat på Top model 15. Det var inget Familjen Annorlunda idag så det fick bli det här istället! Idag efter skolan så har jag gjort läxa och sen så vid 17.00 så for jag och åt på vikingen med Anna, hennes mamma, Anders och hennes bror. Hennes mamma fyllde år idag så det var därför. 
 

Jag är jätte ledsen för bildlöst inlägg men det är för att jag sitter på mammas dator och där har jag inga bilder!

Sarah ♥


TILLFÄLLIG DESIGN

Nu har jag bara gjort en ny design snabbt, jag har suttit och gjort en ny design år Anna hela dagen så nu är jag typ helt slut. Jag tror att jag fortsätter med min nya imorgon.
Jag gjorde hennes design i en testblogg.
Sarah ♥

BLOGLOVIN= FÖLJ :D

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Sarah ♥

NY DESIGN ÄR IGÅNG

Nu har jag börjat med en helt ny design. Jag tror att det kommer ta ganska länge. Den jag har nu är riktigt tråkig!
Sarah♥

TUTTI FRUTTI

Nu sitter jag här med Alma, hon kom hit vid 14.00 tror jag. Vi har bara fotat och suttit vid datorn.
Vi sitter just nu och äter Tuiit Frutti, det är så gott!
Jag ska typ hjälpa henne med bloggen nu.
Sarah ♥

LITEN SARAH

Haha, gud var länge sen det där är! På den första bilden är jag typ 3 och på den andra typ 5 ^^
Jag hade 3 riktigt bästa vänner på dagis och det var Alma, Alexander och Anna! :D
Nu ska jag umgås med Alma som kom nyss!
Sarah ♥

SVAR

Jag fick en kommentar från en person som påstår sig vara Kissie. Jag tror ju verkligen inte att det är hon.
Jag kollade också upp IP:n och det var inte i närheten av var Kissie bor! Jag fattar inte hur man orkar. Om du nu tycker att min blogg är fin då kan du ju bara säga det som en vanlig person och inte låtsas att du är kissie.
SVAR: Tack du som låtsas. Jag har bara den här designen för tillfället och jag kan göra bättre.

Sarah ♥

SLALOM GLASÖGON

Jag tror att dom kostade typ 500:- på Inter Sport. Jag behövde verkligen nya för mina andra var typ mini!
Bjuder på en bild av mig själv också.
Nu ska jag nog ta och ringa Anna, hon bad mig ringa när jag kom hem. Hörs imorgon! :3
Sarah ♥

RASMUS

Det här är Dannes söta katt, han är så gosig och rolig, klart mycket annat också. Jag fotade han lite igår men han kunde inte vara still så det blev inte så bra bilder precis.
Sarah ♥

TRÖTT

Nu ska jag strax gå och sova, jag är verkligen riktigt trött. Mina ögon håller på att falla igen. Det här blir ett riktigt tråkigt inlägg. Jag lovar att jag ska skriva mer imorgon! 
Bild från skara sommar land med sötaste Olivia! ♥

Sarah ♥

GÅR PÅ PROMENAD NU

Nu ska jag gå ut och promenera med mamma, jag skriver nog ett inlägg när jag kommer tillbaka!
Bild från WE♥IT
Sarah ♥

LONDON

En sak som jag inte har sakt är att jag ska till London i April. Jag börjar inte säga något datum eller så. Det är bäst så. Jag länktar så enormt mycket. Vi ska och hälsa på Ida som är min låtsas syster om man nu säger så, hon är Au Pair där så när vi kommer dit så var det typ 4 månader sen jag träffade henne senast för hon för för inte så längesen. Det ska i alla fall bli så himla kul! Jag kommer berätta mer sen. Är det någon som varit där ?

Bilden är lånad från Google

KNIGHT AND DAY

Jag har suttit och sett på Knight and Day ett tag. Jag tycker verkligen att den var SUPER bra!
Jag gillar såna typer av film, typ action och komedi blandat. Jag rekommenderar den väldigt mycket.
Är det någon mer som har sett den ?

Sarah ♥

DET HÄR SKA TYP FÖRESTÄLLA EN RUBRIK

Nu sitter jag här i soffan med mamma och Micke. Vi sitter bara och kollar på tv.
idag har jag varit med Olli och vi spelade bara Super Mario Galaxy 2, det ver ju riktigt kul. Olli fotade också lite.
Min dag har inte varit intressant precis, jag har typ bara suttit och spelat wii hela lovet. Kan inte fatta att det är skola på Tisdag. jag kommer typ dö första dagen. Jag gillar verkligen inte skolan men man måste ju. Det här blev ett mycket ointressant inlägg, sorry för det! Jag lovar att det ska bli bättre!

Bild från när jag åkte till Luleå igår.

Sarah ♥

LULEÅ

Idag har jag varit hos min kusin Camilla i Luleå, jag for dit med mamma, moster Carina och min kusin Eva. Jag åt jätte gott fika och sen köpte jag 3 saker också. Vi satte mest och pratade om allt möjligt där. Fortsätt nu läsa min blogg, och glöm inte bloglovin!
Kort t-shirt, rosetter till håret och en halsduk (säger man det ?) allt kommer från h&m.



Sarah ♥

MINA SPEL KOM IDAG

Idag när posten kom så kom mitt paket från cdon. Det innehöll mina två spel! Jag har typ nördat hela dagen..haha!:D
Sarah ♥

GÖTA KANAL 3- KANALKUNGENS HEMLIGHET

Nu sitter jag och kollar på Göta kanal 3 som går på Tv4 just nu. Jag hara bara sett 1 och 2 men inte trean då så nu ska jag sitta och kolla på den tills 22.00. Jag vet att min uppdatering är sämst nu men ändå har jag mycket besökare så fortsätt så. Tack för alla gulliga kommentarer också, det gör så att jag vill blogga mer! ♥

Just nu är Micke, Josse och Margareta här. Danne for för ett tag sen, dom hat ätit här och så har vi bara varit allmänt sociala. Vi åt förätt, varmrätt och efterätt. Förätten och Varmrätten var godast, jag har bara bild på förätten.
Sarah ♥

SUPER MARIO GALAXY

Idag så har jag varit med Anna hela dagen. Vi har bara suttit och spelat Super Mario Galaxy och det gör vi ännu. Jag älskar Mario, det är så himla kul. jag länktar tills mitt Super Mario Galaxy 2! Nu ska jag fortsätta spela! :3
Bild ur arkivet.

Sarah ♥

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

FAVORITBILDER FRÅN 2010

Sarah ♥

KOM IHÅG DETTA

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Sarah ♥

JAG HAR TYP INGET ATT SKRIV OM

Okej, jag frågade ju er igår om vad jag ska skriva mer om. Det var ju typ fototips och designtips men då var det ju de, vad för fototips ska jag göra och vad för designtips. Jag är typ sämst på att komma på sånt själv.
Bild på sötaste Nora från nyår ♥

Sarah ♥

SVARA NU

Det är lite av erat val nu!

Sarah ♥

SCENE IT? TWILIGHT OCH SUPER MARIO GALAXY 2

Nu har jag precis beställt dom två spelen till Wii, åhh jag längtar tills dom kommer! :D
Är det någon som har något av dom spelen ? Om, är det kul ?

Sarah ♥

BILDER FRÅN IGÅR

Här kommer lite bilder från igår, jag hade en super rolig kväll med massor av underbara människor. Jag fotade också lite raketer och jag blev faktiskt ganska nöjd med endel. Jag tror att 2011 kommer bli ett toppen år!

Sarah ♥

SVAR

Jag fick en fråga idag som löd såhär:
SVAR: Jag redigerar mina bilder i Photoshop Elements 6 och där finns det så mycket olika saker man kan fixa med.
Jag har som inte något speciellt knep utan det är som bara att göra det i photoshop, det finns säker många andra gratis program som också funkar och ett av dom är Gimp. Hoppas mitt svar duger! :3
Sarah ♥

GOTT NYTT ÅR

Nu är det 2011, jag är säkert och umgås med släkt så det här blir alltså ett tidsinställt inlägg!
Jag kan också säga att bilder kommer upp imorgon eller något sånt!
Hoppas ni har en helt underbar kväll!
Sarah ♥